sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Paikka varattuna häpeäpaalulla!

Tällähetkellä mulle voisi ihan tosissaan sen paikan sieltä häpeäpaalulta varata... Edellisestä liikunnasta on useampi päivä ja silloinkin käytiin Markon kanssa vain vajaan tunnin lenkillä. :( Voi kurjuus! Vielä ei muhun ole onneksi iskenyt flunssa, joten eikun takaisin raiteille ja matka jatkukoon!
Viikonlopun aikana suuhun on eksynyt ties ja mitä väärää, eikä vähäkalorisesta/terveellisestä ruuasta ole ollut tietoakaan. Että voikin hävettää myöntää, että menin sortumaan jo ensimmäisen viikon aikana!





Mutta, eipä jäädä tuleen makaamaan ja valittelemaan menneitä! Tästä matka jatkuu vain parempaan päin, that's for sure. Let's do this! :)
Annan anteeksi itselleni nämä virheet, mitä tänä viikonloppuna tein ja onneksi huomenna alkaa uusi ja varmasti parempi viikko. Virheistähän sitä oppii, eikö?

4 kommenttia:

  1. Täyttä häkää uuteen viikkoon vaan!

    VastaaPoista
  2. Aivan, virheistä oppii ja tuleen ei saa jäädä makaamaan :D Uusi viikko, uusi alku, aina vaan uudestaan niin kauan kunnes se on enemmän tapa kuin pelkkä kuuri. Siihen pystyy kun sitä todella tahtoo, tsemppiä projektiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta tsempistä! :) Ja tosiaan "tuleen makaamaan". Mietiskelinkin pitkään, miten kyseinen sanonta menee, mutta en löytänyt oikeita sanoja! :D

      Poista