maanantai 20. heinäkuuta 2015

Uusi viikko ja uudet kujeet!

Tänään olikin sitten ensimmäinen vapaa maanantai sitten helmikuun! Ihana, ihana loma. ♥ Ja huomaa kyllä taas heti, että on maanantai ja vihdon saa treenien osaltakin täyttä viikkoa aloiteltua. On se kumma kun maanantai on niin tärkeä päivä laihdutuksen suhteen. :D Aina paras päivä "aloittaa" tai jatkaa siitä mihin jäi! Ja niin se vaan taas on tälläkin kertaa. Tänään fiilis oli se, että nyt alkaa uusi elämä! Ei se vaan samalta tuntunut torstaina, kun joutui keskellä viikkoa aloittaa ahertamisen. Maanantai sen pitää olla! :D Paremmat treenit ja parempi ruokavalio tästä päivästä eteenpäin!!

Ensin aamummalla vetelin pitkästä aikaa zumban cardio partyn ja nyt äsken käytiin Markon kanssa vielä pienellä lenkillä. Ja eiköhän meillä käynyt niinkin huono tuuri ton lenkkeilyn suhteen, että samantien kun astuttiin ovesta ulos alkoi satamaan. :D Eli mitään kauhean pitkää lenkkiä ei tuolla käppäilty, kun mäkin olin varustautunut lenkkiä varten pelkällä t-paidalla... 5min ennen kun lähdettiin, paistoi vielä täydeltä taivaalta aurinko ja ainakin tossa takapihalla oli oikea helle. Suomen kesä! ♥


Aamun treeni oli kyllä vielä hieman tahmea ja tiedän pystyväni parempaankin! Keho vaan ei vielä ole ihan samaa mieltä, kun tää pääkoppa ja kalorimäärät jäikin 50min treeniä nähden aika vähäisiksi.. :(
Mulla väsähtää jalat niin nopeasti näin treenien alkuvaiheessa. Treenien aikana tulee aina ties mitä kipuja nilkkoihin ja polviin.. Kai se painon pudotessa alkaa helpottamaan, kun niveletkin kestää tota pomppimista vähän paremmin. :) Siihen asti täytyy vaan koittaa ottaa vähän rauhallisemmin!
Enkä sillä tarkoita sitä, ettenkö pistäis itseäni täysillä likoon! Ehei suinkaan. Mulla on tapana vetää itseni kyllä ihan äärirajoille ja kiristellä vaan hampaita siinä mennessä. Välillä pistää mietityttämään, etten vahingossa hajota paikkoja tästä kropasta, kun tuntuu, etten meinaa millään antaa itselleni armoa, vaan kaikki tehdään aina kunnialla loppuun asti. Tuntui se kuinka pahalta tahansa!
Mutta tänään oli kyllä ton zumban aikana vähän pakko himmata, kun alkoi oikean jalan nilkka sen verran vihoittelemaan... Ehkä kuitenkin parempi niin, kun että huomenna istuisin jalka paketissa, kun on taas ollut pakko vetää menemään tuhatta ja sataa. :D


Mutta aamutreenistä puuttuneet kulutukset onneksi korvattiin tällä pienellä iltakävelyllä! :) Ja yli 300kcal tuli kulutettua tän päivän aikana. Toivoin siis saavuttavani ton 300kcal jo sen aamutreenin aikana, mutta käyhän se näinkin. Ja tästä matka vain ylöspäin! :)

Olen ottanut nyt tavaksi aina aamuisin sängystä noustessa vetää 40 vatsalihasta ja 20 squatsia ja ne on toistaiseksi saanut toimia mun lihaskuntona. Huomenna kuitenkin aijon ottaa itseäni niskasta kiinni ja uskaltautua aerobisen lisäksi tekemään pienen lihaskuntotreenin. Kammoan ja välttelen aina viimeiseen asti ton lihaskunnon tekemistä, koska se on jotenkin niin tuskallista, kivuliasta ja kamalaa, että yäk! Mutta eihän nää paikat kiinteydy pelkällä aerobisella, eli pakko sitä vaan on olla urhea ja rikkoa niitä omia rajojaan.

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti