keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Here We Go Again!

"One more time", niin sanotusti!

En lähde nyt avaamaan niinkään menneitä aikoja tähän tekstiin, vaan keskityn oikeastaan vain tulevaan.
Sen voin ohimennen mainita, että oloni viimevuoden ahdingosta on parantunut huomattavasti ja pystyn tällä hetkellä elämään aikalailla normaalia elämää.

Nyt kuitenkin päätin ottaa kesälomani aikana itseäni ihan oikeasti niskasta kiinni ja alkaa elämään parempaa ja terveellisempää elämää.
Täytin tänä vuonna, maaliskuun 31. päivä, 28-vuotta, mikä tarkoittaa sitä, että täytän 30 vuoden ja kahdeksan kuukauden päästä.
Paras syntymäpäivälahja mitä voisin itselleni antaa silloin, olisi se, että olisin vihdoin saavuttanut toivomani painon, ja kropan jossa viihdyn.

Näillä lauseilla päästäänkiin siis aloittamaan taival kohti kohotettua itsetuntoa ja parempaa oloa!

Olen kyhäillyt itselleni vain kaksi välitavoitetta tälle ajalle ja toinen niistä on jo ensi viikolla.
Lähdemme taas Hankoon 4.8 (kuten joka vuonna elokuun ensimmäisenä viikonloppuna), joten siihen mennessä toivoisin, että olisin saanuut painon alle 90kg, vaikka se olisikin sitten 89,9kg! Hangossa ilman tätä tämän hetken turvotusta olisi aika bomb.com.

Toinen tavoite mulla on ensi vuoden synttäreille, eli 31.3.2019.
Tähän mennessä toivon tiputtaneeni painoa 15kg, eli painoa olisi tällöin jäljellä 77,9kg.
Aikaa tähän välitavoitteeseen on kuitenkin vielä 8kk, eli jos saan painoa tippumaan 2kg kuukaudessa (ei todellakaan mahdotonta), niin saavutan kyseisen tavoitteen leikiten.

Sitten jääkin sen vuoden verran aikaa tiputella loput 20kg!


Tämän suunnitelman laadin itselleni eilen ja sitä on jo tänään lähdetty toteuttamaan täydellä teholla.
Aamulla käppäiltiin koirien kanssa pieni lenkki, jonka jälkeen pistin 20min zumban pyörimään, pitkästä aikaa. Tulipahan muuten hiki näillä helteillä!
Illalla lähdetään Markon kanssa vielä pienelle hikilenkille, niin saadaan tämä "ensimmäinen päivä" kunnolla liikenteeseen. Vedenjuontia unohtamatta!

Ps. Tähän samaiseen hengenvetoon aloitetaan semmoinen hiustenkasvatusoperaatio. Hiukseni ovat tällä hetkellä tosi huonokuntoiset ja katkeilleet, mutta nyt annan niiden elää omaa elämäänsä ilman pidennyksiä (paitsi ehkä välillä jotain klipsejä) ja värjäykset ja muut saa hoitaa vain kampaaja! Jos ensi kesään mennessä olisin saanut kasvateltua nämä omat haituvat sen verran pitkiksi, että latvat yltäisivät reippaasti hartioitten yli!

Wish me luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti