sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Pelottavan helppoa?

Tänään aamulla paino 91,3kg! Nyt tämä käy jo pelottavan helposti!
Perjantain urheilusuoritukseksi jäi pelkkä lenkkeily koululle, koska töiden jälkeen meidän piti Markon kanssa ravata vielä tokmanni, motonetti ja ruokakauppa läpi! Joten kotiin pääsin vasta klo 21 jälkeen. Seuraavana aamuna mulla alkoi työvuoro jo klo 10 aamulla, niin perjantaina saikin kotiin päästyä, painella suorista tietä sänkyyn! :D Eilen en myöskään mitään jumppia saanyt tehtyä, vaikka työvuoro loppuikin jo klo 16. Päätettiin lähteä Markon kanssa viettämään iltaa kavereiden kanssa ja näin jäi jumpat taas jumppaamatta. Ja silti vaa'an viisari heilahtanut taas alaspäin!?

Tänään kuitenkin lähdettiin koirulien kanssa lenkkipolulle heti aamusta! Sen verran onneksi himmailtiin Markon kanssa eilen alkoholin kanssa, että tänään ei tarvitse sängynpohjalla maata! Eikä ole mitään houkutuksia päästä mutustelemaan kaiken maailman roskaruokia. Thank god!
Saatiin vierailevaksi tähdeksi siskoni koira Puppe mukaan lenkkeilemään, kun pikkuherra oli yökyläilemässä meillä viimeyönä. :D



Tälle päivälle varmaan riittää tämä lenkkeily ja huomenna mulla onkin vielä vapaapäivä, niin pääsee reippaasti aloittamaan uuden viikon!
Toivottavasti tämä painon tipahtelu ei nyt ollut vain joku väliaikanen, eilisen illan illanvieton seuraus, vaan ihan pysyvä muutos! Painotavoitteeseen nro 2 näillä lukemilla matkaa siis enään 1,3kg ja painoa pudotettuna yhteensä 5,2kg!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti