torstai 26. toukokuuta 2016

Treeni kulkee!

Tänään aamulla paino 93,1kg! Eli taas 100g eiliseltä tipahdellut. Kyllä se sieltä lähtee, kun vaan jaksaa painaa!
Tähän päivään mennessä olin jumppaillut vain 20min lesmills treenin päivässä, eli mitään huimaa painon tipahtelua oli turha odotellakkaan. Tänään vapaapäivää vietellessä on kuitenkin ollut jo huomattavasti enemmän energiaa/aikaa tehdä asiat kunnolla! Niinpä aamulla väänsin itseni heikotuksen partaalle zumba cardio partyn parissa ja tuossa hetki sitten käytiin vielä koirien kanssa ulkoilemassa vähän normaalia pidempi lenkki. :) Eli päivän liikuntasaldo on ihan kiitettävä. Vielä kun kunto tästä vähän kohenee, niin jaksaa helposti vetästä jumpan jälkeen lihaskuntotreenin! Näillä eväillä, ainakin pari vuotta sitten, lähti paino putoilemaan aika nopeaakin tahtia.

Ruokapuoli on myös ollut omasta mielestäni tänään paljon parempi kun kuluneina päivinä. Tehtiin Markon kanssa pitkästä aikaa kunnon satsi tonnikalasalaattia!
Syötiin silloin pari vuotta sitten, laihiksen aikana, niin paljon erilaisia salaatteja, että nyt muutamaan vuoteen tässä välissä ne ei oikein ole maistuneetkaan. :D Tänään kuitenkin oli mieleistä ruokaa mullekkin! Marko kun ei ole mitenkään hirveän nirso ihminen, niin se on ollut kyllä ihan musta kiinni, ettei täällä huushollissa ole paljoa salaatteja näkynyt. Jospa sitä nyt kuitenkin koittaisi nekin saada ruokalistalle takaisin! On meillä siis salaattia syöty jonkin muun ruuan kylkiäisenä, mutta noin itse salaattiruoka on meidän menulta puuttunut.


Huomenna pitäisi hipsiä aamulla käymään ensin koululla ja sieltä suunnata iltavuoroon töihin! Yritän saada itseni aamulla sen verran aikaisin ylös sängystä, että kerkeisin edes sen lyhyemmän jumpan tehdä aamulla ennen lähtöä. Koska vielä enemmän ponnisteluja sen aikaansaaminen vaatisi töiden jälkeen illalla. Toivottavasti tulee uni tänään aikaisin, niin jaksaa heräillä reippaana aamulla!

Saas nähdä näkyykö tämän päivän reippaana elo vaa'alla aamulla! Enään olisi 3,1kg, niin saa ruksata toisen laatikon painotavoitteista! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti