torstai 10. maaliskuuta 2016

Missä motivaatio?!

Helppoahan se näköjään on tänne rustailla ja suunnitella kaiken maailman hienot pläänit, mutta se niiden toteuttaminen onkin sitten ihan toinen juttu.
Flunssasta en ihan niin helpolla selvinnytkään, vaan se jatkui sitkeästi vielä noin viikon verran edellisen postauksen kirjoittamisen jälkeen. Töihin ja kouluun sain itseni kyllä raahattua, mutta mihinkään muuhun voimat eivät sitten riittäneetkään. 
Siinä vaiheessa kun elämä vihdoin alkoi voittaa, oli koko hieno laihis suunnitelma tungettu jo niin syvälle aivojen pimeimpään kolkkaan, ettei sitä sieltä ihan noin vaan enään esiin kaivettukkaan. Aamupalaa olen kyllä sitkeästi joka aamu kuitenkin mutustellut/juonut (pääasiassa juon juotavan jugurtin aamuisin). Mutta ilman minkään näköistä liikuntaa, ei painollekkaan paljoa tapahdu. Eli painoa on edelleen aika lailla saman verran, kun edellisen painopäivityksen aikaan.


Kolmisen viikkoa siis kerkesin terveenä elelemään tuon edellisen flunssan jälkeen... Ja eiköhän se tällä viikolla iskenyt uudelleen!! Maanantai iltana tuntui taas kuivalta nielussa ja tiistai aamuna heräsin täydessä nuhassa... -.- Marko on ollut nyt myös noin viikon verran kipeänä, joten varmaan sieltä se pöpö pompannut uusiksi muhunkin. Onneksi kuitenkin vaikuttaisi siltä, että tällä kierroksella flunssa oli vähän lievempi, sillä tänään olo on jo melkein normaali! :)

Flunssien lisäksi olen kärsinyt todella pahoista niskajumeista. Mulla menee tosi helposti niska jumiin, mutta yleensä se saadaan auki nopeasti, kun pistän Markon runnomaan hartiat oikein kunnolla ja pidän noin 15min pipityynyä olkapäillä. Tällä kertaa ei kuitenkaan taida olla niin hyvä onni. Niskat ovat nyt olleet yli viikon ihan jumissa ja aina iltaa kohden alkaa pahat päänsäryt ja katsetta on vaikea keskittää mihinkään. Kohta taitaa olla aika käydä ensimmäistä kertaa elämässä hierojalla!



Muuten työt ja koulu ovat luistaneet oikein hyvin ja olipas ihanaa, kun välissä aurinkokin pilkotteli muutamana päivänä!! I want moooore! ♥ Kevään kunniaksi oli ihanaa ostaa tulppaanejakin kotiin. Kukat saa aina kotona näyttämään niin kauniilta ja siistiltä. :) Muutamat pallotkin on tarttunut matkaan töistä. Ranskanbulldogin ostin siskolleni Kealle (hän kun niin haaveilee ihan aidosta oikeasta jonain päivänä) ja smurffipallon sai Marko! :D


Ja minä sain sen pitkän tukan! ♥ Jihuu! Kyllä saan nyt olla niin tyytyväinen ja onnellinen. :)

Nyt vielä kun sais sen motivaation sitä liikuntaa kohtaan kaivettua jostain esiin, niin avot! Puhuttiin kyllä Markon kanssa aamulla, että jos sitä koittais tervehtymisen kunniaksi käydä vähän pidemmällä lenkkeilyllä koirien kanssa illalla. Josko siitä saisi pientä spurttia tähän alkuun! Eikä se kevätaurinkokaan olisi pahasta. Saattaisi kummasti pistää spurttia tähän touhuun, kun alkaisi näkemään merkkejä kesästä ja vähenevistä vaatekerroksista! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti