lauantai 2. tammikuuta 2016

Uusi ja varmasti parempi vuosi! ♥

Joulukuu oli ja meni! Asuntotarjouksen jälkeen aika humahti hirvittävää vauhtia eteenpäin ja näin sitä alkoikin jo kokonaan uusi vuosi!

Muuton jälkeen aika on suurimmaksi osaksi mennyt asunnon kuntoon laitossa ja joulunaikaa vietimme Markon kanssa perheidemme parissa.



Nyt kuitenkin vihdoin alkaa asunto olemaan aikalailla kasassa, kun saimme joulun jälkeen hankittua vielä yöpöydät ja ruokailuryhmän!

Olen niin tyytyväinen saamaamme asuntoon ja tilaahan täällä on rutkasti enemmän kun edellisessä! Tilan määrään on ollut kyllä sopeutumista ja aluksi tuntui, ettei meidän tavarat millään riitä täyttämään näitä tiloja! :D Mutta niin vaan pienillä kalustelahjoituksilla (perheiltämme), on vihdoin se inhottava kaiku poissa ja tilat täytetty. Vaikka on täällä edelleen kyllä avaraa ja ihanaa! Ei tullut liian täyteen ängettyä kaikkia nurkkia. Ja koirat tästä tilan määrästä vasta nauttiikin! Laminaattilattioiden myötä on vaan ilmantuunut se ihana pieni kynsien rapsunta, kun hauvat kulkevat paikasta A paikkaan B ja etenkin öisin saa siihen rapsuntaan vielä useampaan kertaan herätä. Kaipa sekin siitä kun siihen vain tottuu! :)

Nyt siis kuitenkin uusi vuosi ja uudet kujeet! Eikös se näin mene! Lupauksia Markon kanssa ei sen ihmeemmin ääneen lupailtu, mutta jo pidemmän aikaa meillä on ollut kyllä mielessä yhteinen sopimus siitä, että uuden vuoden alkaessa, alkaa meilläkin "uusi alku" tähän elämään. Terveelliset elämäntavat kaivetaan taas esiin ja ennen joulua ostimme "joululahjoiksi" toisillemme salikortit. Alkoholin olemme päättäneet jättää alkuvuodesta kokonaan, eli tähtäimessä olisi ainakin sinne 31.3-asti olla ilman tipan tippaa! Sitten saakin juhlia mun synttäreitä hyvillä mielin, kun kolme kuukautta on ollut täysi tsemppi päällä ja kiloja karistettu hurjaa vauhtia! ;)

Eilinen tosiaan meni vielä lievää kankkusta vietellessä, mutta päätin hieman puijata ja viettää tätä päivää kuin vuoden ensimmäistä päivää! Suihkussakin tuli sellainen olo, että pakko kuoria, putsata ja kliinata koko kroppa uuteen uskoon ja pestä kaikki kuluneen vuoden "liat" pois. Nyt pääsee ihanan freessinä aloittamaan puhtaalta pöydältä uuden vuoden! ♥

Vaa'allakin kerkesin piipahtaa ennen suihkuun suuntaamista ja tänään se näytti 95,5kg. Pakko kyllä myöntää, että kävin vähän ennen joulua vaa'alla ja se näytti välissä jo 94,4kg... Eli joulun- ja uudenvuoden aikana painoa on kyllä tullut takaisinpäin... Huoh... -.- Mutta eipäs masennuta! Ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa!

Taistelu ylipainoni kanssa on tullut nyt tiensä päähän ja tämän vuoden aijon aloittaa ihan uusilla energioilla. Äitini yksi minulle antama joululahja oli Jutan voimakirja jonka kerkesinkin lukea kannesta kanteen jo heti tapaninpäivään mennessä. Kirjassa oli paljon mielenkiintoisia neuvoja ja aijonkin nyt vuoden alun kunniaksi avata kirjan kannet uudelleen ja lukaista kirjan toistamiseen läpi! Kirja sisälsi paljon harjoituksia, joita en vielä tehnyt, mutta jotka aijon kyllä harjoittaa läpiä! Kirjassa oli paljon niin fyysiseen, kuin henkiseenkin hyvinvointiin vinkkejä ja uskon, että kirjasta on itselleni paljon hyötyä nyt, kun aloitan tämän taipaleen kohti terveellisempää elämää! :)



Tässäpä siis vuoden ensimmäinen postaus ja tsemppiä kaikille sinne ruudun toiselle puolelle, jotka ovat samoja lupauksia itselleen asettaneet vuoden vaihtuessa!

Hyvää uutta ja parempaa vuotta kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti