keskiviikko 13. tammikuuta 2016

The Struggle Is Real

Tässä haasteiden liikemäärien suuretessa on pakko todeta, että nyt kyllä luovutan. Mutta vain niiden määrien suhteen! Oli ehkä hieman väärin kuvitella, että vajaassa parissa viikossa lihakseni kehittyisivät niin paljon, että kykenisin näihin liikemääriin!


Eilen haasteiden parissa oli lepopäivä... ja siis..... mulla on lihakset yhtä arat ja kipeät kun toissapäivänäkin! Ehkäpä ei nyt heti tähän alkuun kannata alkaa rikkomaan itseään!


Elikkäs uusi suunnitelma: etenen edelleen haasteiden päivien mukaan (lepopäivät silloin kun haasteissa niin sanotaan), mutta teen omat suunnitelmat liikkeiden määriin!


Ainakin nyt aluksi ajattelin tälläisiä määriä:

Squats: 25kpl/päivä

Tavalliset vatsat: 20kpl/päivä

Rutistukset: 20kpl/päivä

Jalannostot: 20kpl/päivä

Lankku: 25sec/päivä



Näillä nyt siis jatkossa, starting from today! Jos sitten jatkossa huomaan, että määrät alkavat käymään liian helpoiksi, niin mikään ei estä niitä siinä vaiheessa lisäilemään! :)


Muuten tässä edetäänkin ihan hyvää tahtia ja fiilis on kyllä huomattavasti parempi kun viime vuoden puolella! Tänään "lyötiin kättä päälle" Markon kanssa, että illalla menemme sinne salille! Se on nyt lyöty lukkoon. Todettiin, että mennään nyt ensin edes pienelle tutustumiskäynnille. Eihän sinne ole heti pakko kaikkiin lihaskuntolaitteisiin rynnätä, vaan mennään vaikka juoksumatolle/crosstreinerille vähän vilkuilemaan salin menoa! Jos sitten se kynnys siitä vaikka jatkossa laskisi ja lähteminenkin helpottuisi. :)


Kuvat: We Heart It

Näillä suunnitelmilla siis tähän päivään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti