lauantai 23. tammikuuta 2016

Piinaavaa kipua

Langoilla ollaan taas! Kylläpä taas melkein pari viikkoa onkin hurahtanut menemään nopeaa tahtia! Viime päivinä on ollut vaikka ja mitä menoa ja puuhaa, eikä läppärin kansi ole enään jaksanut nousta iltasemmalla. 14.1. torstaina lähdettiin hyvän ystäväni kanssa Uutelan ulkoilualueelle lenkkeilemään ystäväni koiran ja meidän koiran, Bellan kanssa! Sää oli mitä mainioin ja melkein 1,5h siellä hangessa tuli tarvottua! Saattekin aikamoisen kuvapommin nyt siltä matkalta! :D Kiitokset kuvista ystävälleni Jennalle! :) (Paitsi nämä pari ensimmäistä olen itse napsinut!)














Bella on siis tuo musta, sekarotuinen koira! :)

Samaisena torstaina siskoni saapuivatkin vielä kyläilemään meille ja Kea jäikin tänne asustelemaan koko viikonlopun ajaksi! Ja koska siskoni ovat saaneet minutkin hieman hurahtamaan peliin nimeltä Sims, niin sen parissa vietettiin melkein koko viikonloppu. :D



Maanantaina menin toisen ystäväni, Jennin mukaan vihtiin, kun hänelle naputettiin uutta kuvaa käteen! Haha! Millonhan se olisi mun vuoro päästä neulan alle, kun sitä näköjään saa ravata vaan kaikkien muiden mukana katselemassa. :D

Tiistaina kävimme Markon kanssa auttelemassa famoani (kutsumme isäni puolen mummoa famoksi) kauppareissun kanssa ja kävin vielä lopuksi nipsimässä häneltä hiuksia vähän lyhyemmäksi. :)

Loppuviikko onkin humahtanut hieman väsähtäneissä merkeissä ja eilen päivällä selkäni päätti pitkästä aikaa suutahtaa ja nyt täällä istutaan puolikuntoisena noidannuoli selässä! VIHAAN kun se iskee! Sen jälkeen on pariin päivään ihan turha liikkua mihinkään ja joka ikinen liikahdus vaan sattuu niin perhanasti! :( Kyllä voi taas suututtaa. Onneksi selkä ei enään tänään ole ihan yhtä jähmeä ja kipeä kun eilen, mutta vielä ei myöskään kannata haaveilla normaalisti liikkumisesta... Tänään siis vielä lepäillään ja toivotaan, että huomenna liikkuminen olisi jo jokseenkin normaalia! 

Mutta tässäpä teille pieni summaus viime päivien tapahtumista. Nyt painelen lepuuttamaan selkää ja ensi kerralla kun palailen linjoille, olen toivottavasti taas täydessä terässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti