perjantai 8. tammikuuta 2016

Paukkupakkanen pääsi yllättämään!

Jaahas! Pakkaset yllätti pahemman kerran, eikä meidän pikku volvo jaksanutaan enään eilen iskeä itseään käyntiin. :( Koitettiin sitä tulla vielä toisen auton avustuksella pistämään käyntiin, mutta ei se näilla pakkasilla suostu muuta kun köhimään... Onneksi nykyään asutaan kuitenkin sen verran keskustassa, niin päästään ihan kävellen käväisemään ruokakaupassa!




Pienistä vastoinkäymisistä huolimatta, itse vaan niin nautin näistä säistä! Vaikka vois toi paukkupakkanen nyt pikkasen hellittää otettaan, niin sais sen autonkin kulkemaan. ;)








Mun meikkipöytä, jonka äärestä yleensä näitä postauksiakin kirjottelen, sijaitsee täällä uudessa asunnossa makuuhuoneen ikkunan ääressä. Toivoin ulkonäkymää jo vanhassa asunnossa, mutta asunnon pienien tilojen takia se ei siellä oikein onnistunut. Nyt kuitenkin nautin tästä ihanasta metsänäkymästä täysin rinnoin! Siitä syystä tänne bloginkin puolelle pukkaa tätä metsänäkymää kuvien muodossa aika usein, koska tässä istuskellessani löydän aina uuden, kauniin syyn napsia kuvia tuosta näkymästä. ;D

Päivitystä haasteiden edistykseen sen verran, että tänäänhän olisi ensimmäinen lepopäivä ohjeiden mukaan, mutta jouduin itse kyllä lepuuttaa lihaksia nämä kaksi edellistäkin päivää! Huhhu! Kun ei niin pitkään aikaan ole taas sen ihmeemmin lihaskuntoa harjoittanut, niin ensimmäisen päivän jälkeen lihakset veti sellaisen krampin päälle, etten meinannut edes rapun portaita päästä alas taikka ylös! Tänään kuitenkin lihakset aika hyvin palautuneet, niin ajattelin, jos sitten tänään tekisin kahden kuluneen päivän squatsit ja vatsalihakset! Kuitenkin näiden ensimmäisten päivien määrät olivat vielä sen verran pienet, ettei niiden kaikkien kerralla tekeminen nyt mikään ihan järkyttävä tehtävä ole. Saapahan sitten haasteenkin takaisin ajantasalle. :)

Lenkkeily koirien kanssa on nyt näiden kovimpien pakkasten aikana jäänyt, koska meidän pienten tassut ei kyllä 5min pidempään tuolla pihalla kestä! Sen jälkeen alkaa se armoton sipsutus takaisin kotia kohti. :D Eli kunhan asiat kerkeävät käydä hoitamassa, niin juoksujalkaa takaisin sisätiloihin.

Onneksi ne nyt ovat lupailleet, että pakkaset alkaisivat tässä viikonlopun aikana vähän hellittämään, niin pääsee takaisin lenkkipolkujen pariin. :)
Salikortithan Markon kanssa hankittiin jo ennen joulua, mutta niin vaan ei vielä olla itsejämme sinne saatu rahdattua! Kuinka hankalaa se lähteminen taas voikaan olla! Pakko vaan lopettaa kaikkien tekosyiden keksiminen ja lähteä. Eiköhän se siitä, kun sen ensimmäisen kerran siellä pääsee käväisemään. Iltapäivisin ei vaan millään viitsitä sinne lähteä, kun tietää mikä kaaos saleilla on näin alkuvuodesta. :D Eli paras ajoittaa ne salikäynnit aamuihin tai iltoihin. :)

Vaaka näytti tänään 94,2kg. Eli muutama sata grammaa sieltä olisi tipahdellut! Otan kyllä pienimmänkin pudotuksen avosylin vastaan!

Jokos siellä ruutujen toisella puolella on lähtenyt kilot karisemaan? ♥

Ps. Onnea pikkuleijonille voitosta vielä niin paljon!! :* ♥ Kyllä se kulta tuli niin oikealle joukkueelle! Meilläpäin kultajuhlia juhlittiin vanhempieni luona ruokaa notkuvan pöydän ääressä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti