sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Päivän haasteet hoidettu!

Tänään siis vedettiin squatseja 45kpl, tavallisia vatsalihaksia 35kpl, rutistuksia 15kpl, jalkanostoja 15kpl ja 25sec lankku! Done and done! Ja kyllä ne lihakset vaan taas huutaa hunajaa. :D Etenkin squatsien jälkeen on aina yhtä mielenkiintoista lähteä kävelemään, kun tuntuu, että jalat on hyytelöä ja pettää alta ihan just! Mutta niin ei käynyt ja pystyssä ollaan edellen! (Tai siis tässä kirjoittaessa tietenkin istualteen, mutta you know what I mean!)



Tälle päivälle, urheilujen kannalta, olisi vielä luvassa joku lyhyehkö (20min) zumba- tai lessmillstreeni ja illemmalla lähdetään lenkkeilemään koirulien kanssa! Säät onneksi nyt vähän lämpenivät, niin pääsee taas koirienkin kanssa tuonne ulos kulkemaan. :) Ja autokin saatiin perjantaina illalla käyntiin! Kyllähän se volvo vähän toisen auton virta apuja siihen tarvitsi, mutta niin se vaan loppujenlopuksi saatiin käymään! Ja käyntiin on joka kerta sen jälkeenkin hurahtanut. :)

Näillä eväillä tähän loppupäivään ja palailen ehkä illemmalla vielä päivittelemään loppujenkin treenien saldot! :)

Pakko laittaa tähän loppuun pieni kevennys: Näin meillä katsottiin noiden kovimpien pakkasten aikaan olohuoneessa telkkaria! 


Ja silti oli nenä jäässä! Oiskohan kaupungin aika nostaa noita patterien lämpöjä, tai tulla tarkistamaan ikkunoiden tiivisteet! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti