maanantai 16. marraskuuta 2015

Paluu Sorvin Ääreen!

Blogi on kyllä jäänyt ihan heitteille viimeisen nelisen kuukauden aikana! Syitä siihen löytyisi varmasti moniakin, mutta turha alkaa penkomaan menneitä.


Sen verran "menneitä" kuulumisia päivittelen, että jäin asunnottomaksi 1.11.2015. Ensimmäiset 1,5 viikkoa asuin siskoni yksiössä, mutta viime torstaina muutin koirineni asustelemaan vanhempieni nurkkiin. Asuntoa olemme Markon kanssa pian kolme vuotta Espoon asunnoilta hakeneet, tuloksetta. Asukasvalinnoissa olemme yli 8kk kuulemma olleet, mutta näköjään meille sopivaa kaksiota ei Espoon asunnoilta löydy, vaikka melkein koko Espoon alueet on meillä haussa. Elikkäs nirsoilemaan me ei Markon kanssa todellakaan olla alettu! Asuin aikaisemmin alkuasuntojen asunnossa, jossa siis vuokrasopimus on määräaikainen ja asumisaikaa on viisi vuotta. Sain vielä 6kk lisäaikaa asumiseen, niin että Espoon asunnoilla olisi ollut aikaa etsiä meille asunto, mutta nyt joka tapauksessa asunnottomuus osui meidän kohdalle.


Mutta se niistä asunto kuulumisista! Sen verran päivitystä painonpudotukseen liittyen, että paino tänään aamulla oli edelleen 96,5kg, eli paino ei ole tippunut  ollenkaan.
Jotain hyviäkin uutisia onneksi kuitenkin on! Aloitin alkusyksystä opiskelut ja näillä näkymin ensi vuoden jälkeen olisin valmistunut merkonomi! Jess! Ja päätin lopettaa tupakoinninkin tässä muuttorytäkässä, ja tänään tuleekin 3 viikkoa täyteen ilman tupakkaa! Jeejee!


Kuvat: We Heart It

Tässä siis nyt tällänen pieni elämäntilannepäivitys näin alkajaisiksi. Tästä on taas hyvä jatkaa!

Päivittelin myös ton "Tietoa minusta" välilehden, niin sieltäkin kannattaa käydä tsekkailemassa. Kirjoittelin vähän eri asioita sinne ja tähän postauksentynkään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti