lauantai 21. marraskuuta 2015

Asuntotarjous!

Jippii!!! Eilen me saatiin Markon kanssa vihdoin asuntotarjous! Muutetaan nyt siis Espoon keskuksen läheisyydessä sijaitsevaan kaupunginkallioon! 



Käytiin Tuan ja Kean kanssa jo heti tietenkin vähän tutkimassa ja kurkkimassa, että miltä pihapiiri näyttää ja missä puolella meidän asunto sijaitsee!


Olen kyllä niin tyytyväinen tähän lopputulokseen! Asunto on siis 62m2 kaksio keittiöllä, eli tilaakin saatiin rutkasti enemmän (18m2) kun mitä edellisessä asunnossa oli! (Vaikkakin vuokran suuruus pieneni muutamalla eurolla... Käy meille!) 


Siskotkin ovat niin innoissaan, ja haluavatkin tulla jo heti ensimmäisen yönä yökyläilemään, niin että varmasti saavat olla heti aamusta järkkäilemässä kamoja paikalleen. :'D Asuntopostauksia siis rutkasti luvassa nyt lähiaikoina! :D
Maanantaina mennään Espoon asuntojen toimistolle viemään tarvittavat paperit ja sitten nähdään miten homma siitä lähtee etenemään. Kova luotto olisi, että muuttohommissa oltaisiin viimeistään ensi viikonloppuna! Kyllä näitä uustisia oltiinkin jo kaivattu! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti