sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Dream Big!

Kesäkesäkesäkesä! Tulipahan ne kuumemmatkin säät sieltä! Vaikka on ne taas seuraavaks viikoks luvannu yhtä vesisadetta.... -.-' Johan tätä aurinkoa "tarpeeks" kauan kestiki! :D
Perjantaina käytiin kaveriporukalla istuskelemassa koriskentän reunuksella nauttimassa superhelteestä. Itse en kentälle asti raahautunut, mutta kunhan tämä paino tästä vähän vähenee, niin varmasti herää taas se into siihen pallon heittelyynkin. 



Harrastin siis nuorempana koripalloilua, ja todella kauan sitä jaksoin ihan huvikseni käydä pomputtelemassa ja heittelemässä, vielä koripallon "lopettamisen" jälkeenkin, mutta nousseen painon myötä on sekin harrastus jäänyt... Se harmittaa kyllä todella paljon, koska olen aina nauttinut koripallon pelaamisesta! En niinkään välitä noista mistään muista palloilulajeista, mutta koripallo on aina ollut lähellä sydäntä!
Ehkäpä sitä pitäisi vaan uskaltautua tohon kentälle, mikä on tossa 100m päässä. Siinähän olisikin hyvä vaihtoehtoinen liikuntalaji! Tuolla kaapissa kun se koripallokin niin odottelee käyttöön pääsyä. ;)

Tänään ei kuitenkaan päässyt pallo vielä kentälle, vaan päätin "mukavasti" ilmanlämpöpumpun alla kotosalla vedellä 20min lesmills:in. Eipä se ilma silti kauhean viileältä tuntunu treenin aikana, vaikka pumppu puhaltelikin sitä 16 astetta tossa. :D Huh, että näillä säillä on kuumaa hommaa toi treenaaminen!
Pitäisi sijottaa se treenaaminen joko aikaseen aamuun tai myöhempään iltaan, kun aurinko ei paahda enään suoraan ikkunasta sisälle ja ilma olisi edes vähän viileämpää! Mutta hengissä ollaan, enkä saanut lämpöhalvausta! Vaikka se siltä hetkittäin tuntuikin.... :D


135 kaloria sain kulumaan treenin aikana! Tuntuu niin vähäiseltä määrältä siihen ajateltuna, miltä olo treenin jälkeen tuntui! :D On ihanaa vihdoin saada oikeasti informaatiota siitä, kuinka paljon kuluttaa ja missä sykkeet vetelee näiden kotitreenien aikana! Mua on jo pidempään pänninyt ähistä ja puhista lesmills:in ja zumban parissa, kun jälkeenpäin ei ole ollut mitään muuta todistetta siitä omasta tekemisestä, kun kehon fiilis. Mutta nykyäämpä on! Ja huomaa heti, että motivaatiokin treenaamiseen on noussut.
Vieläkään motivaatio ei ole siellä missä sen toivoisin olevan ja missä se esim. viime vuoden keväällä oli, mutta kovasti viimeaikoina se sinne päin on ollut nousussa!
Kun nyt vaan sais 100% sen pään siihen moodiin, että kyllä se paino vaan aika nopsakkaan tahtiin siitä alkaa tippumaan, kun vaan jaksaa treenata ja syödä hyvin! + : kaikki edellämainittu helpottuu ajankuluessa, eikä se enään tunnu samanlaiselta pakkopullalta kun nyt!

Vielä tässä olisi melkein kolme viikkoa summer soundeihin ja melkein neljä viikkoa Hangon poker runiin! Siinä ajassa saisi vielä hyvin tän pöhöttyneen olon laskemaan ja oman fiiliksen ja jaksamisen paremmaksi! Paino tänään aamulla oli 97,6kg, eli sieltä se vaan edelleen on noussut... Menin kyllä eilen taas mussuttelemaan ties ja mitä, niin yleensä edellispäivän syönnit vaikuttaa aika huimasti noihin aamun painoihin... Täytyy katsoa huomenna aamulla, mitä se vaaka näyttää, kun on syönyt paremmin ja treenaillut tänään! :)

Pitäisköhän sitä ottaakkin semmonen pieni spurtti tähän ja pistää itselle tavoitteeksi päästä 92,0kg soundeihin mennessä? Luulen, ettei 5,6kg pudotus ole tässävaiheessa mahdoton tavoite kolmelle viikolle, koska kyseiset 5kg on tullut niin pienen ajan sisällä, että luultavasti ensimmäiset 2-3kg tippuu jo ensi viikon aikana!
Näin tehdään! Katsotaan, miten tämä paino tästä alkaa tippumaan nyt ensimmäisen viikon aikana ja jos näyttää siltä, että tämän kolmen viikon aikana olisi mahdollista tiputtaa painoa enemmänkin, niin sitten nostellaat tavoitteita! Mutta tällähetkellä ainakin omaan korvaan tuo tiputus tuntuu aivan mahdolliselta. Ja hei!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti